Mercury Marine® er et stort selskap med anlegg, medarbeidere og forhandlere over hele verden.

Noen måler tiden i minutter og sekunder. Du måler den i hvor mye tid du tilbringer på vannet. For det er den tiden som virkelig gjelder. Båten din, yndlingsstedet ditt, venner du kan stole på og en motor som ikke vil svikte deg. Stort bedre kan det ikke bli.

Tilbake i 1939, da Carl Kiekhaefer bygget den første Mercury utenbordsmotoren, var vi ganske små. Carl var en drømmer som likte å flikke på ting. Han elsket å være ute i det fri. Han elsket å konstruere. Og han elsket fart. I tillegg var han var en god rollemodell. For alle disse år senere gjelder fortsatt de samme lidenskapene. Vi elsker utendørslivet. Vi elsker å konstruere. Og vi elsker fart. Spar en plass til oss i båten!
Mercury Marine Singapore Pte Ltd / Mercury Marine Asia

I 2000 etablerte Mercury Marine seg i Asia med et regionalt kontor i Singapore. Mercury Marine Singapore fungerer som et sentralt servicepunkt for de forskjellige virksomhetene i Mercury Marine over hele Asia på tvers av ulike funksjoner som logistikk, service, kommunikasjon, salg og planlegging.
Mercury Marine Malaysia Sdn Bhd

Mercury Marine Malaysia Sdn Bhd ble etablert i 1997. Mercury Marine Malaysia ligger i Glenmarie Shah Alam, og har fulle lagerlokaler for å dekke etterspørselen etter Mercury-motorer og -deler i Asia-regionen. Med ettersalgsservice og et forhandlernettverk av over 30 forhandlere over hele Malaysia henvender Mercury Marine Malaysia seg til kunder i mange forskjellige bransjer.
Mercury Marine China (BTS)

Mercury Marine China er registrert som Brunswick Trading (Suzhou) Co., Ltd. og har hatt lokaler i Suzhou Industrial Park siden 2010 med omtrent 40 medarbeidere. En annen viktig virksomhet i Kina er Mercury Marines anlegg nr. 58, som ble etablert i 2003 med et totalareal på 60 mål og rundt 165 medarbeidere. Mercurys anlegg nr. 58 fokuserer på produksjonen av 4S-utenbordsmotorer på 40 til 60 hester, som produseres med avansert produksjonsteknologi fra det amerikanske morselskapet, og som leverer kvalitetsprodukter til Mercury Marines salgsanlegg over hele verden.

Klikk her for å se de forskjellige modellene

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern