Motorene til Suzuki bruker mindre bensin og forurenser mindre.

Ved å konvertere hele vårt utvalg av utenbordsmotorer til miljøvennlig og effektiv 4-takts-teknologi, har Suzuki frembrakt flere avanserte teknologiske innovasjoner enn noen annen produsent, og har dermed et forsprang i bransjen på både kraft, ytelse og kvalitet. Dette har gitt oss et komplett utvalg av 4-takts utenbordsmotorer med gjennomprøvd og prisbelønt teknologi, og som har gitt Suzuki et navn båtfolket verdsetter mer enn noen gang.
Suzuki tilbyr nå motorer med Lean Burn innsprøytnings kontroll i hele spekteret av motorer fra 9.9-300hk. Lean Burn systemet gir et blandingsforhold mellom luft og bensin på inntil 18:1. Det vanlige er å bruke ca. 14:1. Dette betyr at Suzuki motorene bruker mindre bensin og forurenser mindre.

5 års garanti: Suzuki tilbyr nå hele 5 års garanti på sine motorer. Garantien gjelder ved fritidsbruk og fordrer at service og vedlikeholdsprogram blir fulgt i henhold til instruksjonsboken.
Suzuki tilbyr nå den mest omfattende serien av miljøvennlige og effektive 4-takts uten-bordsmotorer, og kan tilby båtfolket den beste kombinasjonen av ytelse, holdbarhet, enkel bruk, og levetid uansett klasse.

 

Klikk her for å se de forskjellige modellene

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern